Benvingut / Bienvenido / Wellcome

CATALÀ                                                                                                                                                                                                                        Aquest és un petit quadern de bitàcora sobre la meva vida professional com a cantant. Intentaré anar-lo actualitzant poc a poc. Pretenc donar-li un aire personal, per això sovint hi trobaràs reflexions sobre aquest art en majúscules. Desitjo que el camí et resulti agradable. Gràcies per passar!

ESPAÑOL                                                                                                                                                                                                                             Éste es mi pequeño cuaderno de bitácora sobre mi vida profesional como cantante. Intentaré actualizarlo poco a poco. Pretende ser un blog muy personal y a menudo encontrarás reflexiones sobre éste arte en mayúsculas. Deseo que el viaje te resulte agradable. Gracias por pasar !

ENGLISH
This little notebook contains different events in my professional life as a singer. It also aims to be a very personal blog, and this is why, I will often find reflections on music . I hope this small way would be peaceful for you. Thanks for stopping by!
Anuncios