Auditorio del Gran Teatro de Aranjuez

http://www.youtube.com/watch?v=vmf0ceymJ4Y

Us vull explicar les sensacions que vaig tenir, un dia, en que per mi, fou emocionant des del mati fins la mateixa nit.

Un dia del mes d’octubre em varen confirmar la meva participació dins d’un concert d’allò més excepcional.

L’associació AIE (Artistes i Executants) organitzava un acte homenatge a la música i a tots els qui la fem possible portant-la als escenaris. Vaig poder conèixer al mestre J.L Cobos, professional excepcional i d’una sensibilitat màgica, que em va oferir tot el seu carinyo i escalfor.

Només de presentar-me als altres companys vaig pensar : “Indira, com és que et trobes fent música enmig d’aquests que són tan grans? ”

(Següent foto: Amb Pasión Vega)

1384043_10152029360227474_1120932411_n

-allí rodejada de gent de la talla com: Pasión Vega, Serafín Zubiri, Marina Rosell, Laura Simó, Enrique García Asensio i un llarg etcètera. Doncs res, que contràriament al que a vegades pensem tots, aquests artistes són ben senzills i propers i em varen tractar com una companya més dins d’aquell mateix espectacle musical. Sense cap mena de diferència. 

I és que com més gran és l’artista, més humil el seu cor.

Junt amb el mestre Antoni Mas, vaig cantar, un cop més “Flor de Yumurí” de Jorge Anckermann ,una peça que és una mica “recorrent” a la meva carrera. Enteneu-me, això no significa que no tingui el meu repertori, simplement és una peça diferent, rodona i especial, amb la que crec que podré posar el meu granet de sorra amb quelcom que no és tan conegut, a la vegada bonic i singular.

Aquesta peça és de G. Anckermann gran compositor i aquí us vull il·lustrar amb la preciosa i exòtica vall de Yumurí.

346165224_cb916ab25d

 

Anuncios