LA PRIMA COBLA

CARTELL1

Moderna “Prima Donna”, surt de la simfònica tot buscant un innovador format musical de bracet amb la més genuïna de les cobles… Interessats : veniu, escolteu i preneu nota del pseudònim de l’experiment : Se’l coneix com a “Prima Cobla”. Anirem informant, la primera actuació serà el dia 16 d’Agost a Amer (Girona)

Àries d’òpera, romances de sarsuela, cançó catalana. Un espectacle original amb arranjaments propis.

INTÈRPRETS

Indira Ferrer-Morató, soprano

Piano : Antoni Mas (arr)

Cobla La Principal de la Bisbal.

web: http://www.laprincipaldelabisbal.com/

Director : Francesc Cassú. (arr)

Moderna “Prima Donna“, sale de la sinfónica buscando un innovador formato musical de la mano de la más genuina de las coplas … Interesados​​: venid, escuchad y tomad nota del seudónimo del experimento: Se conoce como “prima Copla “. Primera actuación, 16 de Agosto.  Amer (Girona)

Anuncios