D’or, corall i perles

D’or corall i perles.

Tresors a l’església de Santa Cristina

D'or, corall i perles. Tresors a l'església de Santa Cristina.

 

D’or, corall i perles. La nostra música (Indira Ferrer-Morató i Antoni Mas Bou) serà la seleccionada per tancar el cicle de concerts de Santa Cristina de Lloret.

El cicle fou obert per l’artista Joan Dausà i continuà amb Maria del Mar Bonet i Mon Roth.

El nostre recital, inclou partitures diverses, sempre tenint en consideració quins han estat aquells petits tresors musicals que la gent reconeix i s’hi troba bé quan els torna a descobrir.

Les nostres particulars joies, dissenyades per la ocasió, no busquen altra cosa que fer sentir al públic uns petits moments de felicitat al escoltar-les.

Que en aquell precís instant pugui recordar aquella primera vegada o aquella ocasió especial en que va sentir aquelles àries d’òpera, romances de sarsuela, cançó catalana i alguna petita sorpresa més.

Per poder lluir les perles més belles, primer ens heu de venir a escoltar.

D’or, corall i perles tindrà lloc en un paratge idíl·lic ben a prop del mar.

Tindrà lloc a Església de Santa Cristina de Lloret.

El preu és de 15 € començarà a les 22:30. Les entrades es poden adquirir de manera anticipada al Museu del Mar de Lloret, al Bar – Restaurant El Romaní i a www.teatredelloret.cat. També es podran adquirir el mateix dia del concert a taquilla. A més, després del concert hi haurà servei de restauració i també teniu pàrquing gratuït. Més informació a www.musicaasantacristina.org.

Podeu consultar :

http://www.elpuntavui.cat/ma/article/5-cultura/19-cultura/763925-musica-eclectica-a-santa-cristina-de-lloret-de-mar.html

http://www.diaridegirona.cat/estiu/2014/08/08/maria-del-mar-bonet-cantara/682239.html

Anuncios