Els paisatges de la meva cançó/Los paisajes de mi canción

am_417901_3904338_76384

 

 

Estoy preparando un nuevo programa de concierto. Supongo que el próximo bebé, nacerá a principios de otoño, con el suave color de las hojas secas. El formato es un trinomio ideal. Uniremos: voz, piano y castañuelas. 
El título : “IBERIA”, Los paisajes de mi canción”

Estic preparant un nou programa de concert. Suposo que el pròxim nadó, naixerà a principis de tardor, amb el suau color de les fulles seques.  El format és un trinomi ideal. Unirem: veu, piano i castanyoles.
El recorregut de peces és com un tapís. Tots els fils tenen cert regust a la nostra cultura ibèrica. Aquests concerts s’engloben sota el títol “IBERIA, Els paisatges de la meva cançó”.

Emprendrem l’aventura a l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell a les 19 hores de la tarda del dijous dia 9 d’octubre.

Un enllaço el web de l’Acadèmia de Belles Arts on hi trobareu informació sobre altres tipus de concerts i sobre la mateixa institució http://fbellesarts.info/ 

Val la pena que li doneu una passejada. També a continuació, tot Clicant podeu obtenir les biografies dels mateixos intèrprets.

-Indira Ferrer-Morató, soprano 

-Carlos Murías, castañuelas

-Manuel Ruíz, piano.

 

 
Anuncios

2 comentarios en “Els paisatges de la meva cançó/Los paisajes de mi canción

    • Els paisatges de la meva cançó significa tot allò que ens evoca sigui el temps, els paisatges, les olors, el moment d’aquelles melodies que foren escrites per diversos autors Espanyols i per tant amb les corresponents personalitats musicals. Actualment també estudiarem la possibilitat d’introduir algun altre compositor que tot i pertànyer a Amèrica Llatina s’ha vist molt influenciat per “lo Espanyol” hi ha escrit segons el tipus de musicalitat típica del nostre país. Cal dir que intentem, en aquest repertori, fer diferents obres amb un ventall prou ampli del que fa referència als estils, doncs no es canta igual una peça de Granados que una peça de Torroba o una música més antiga o més contemporània. Tot això és possible per què hi ha una innovació i és sens dubte les castanyoles del Carlos Murías que fa d’aquest recital quelcom completament diferent i com no, la saviesa i el talent del pianista Manuel Ruíz que ens condueix i ens evoca amb el seu piano meravellós. És doncs una proposta diferent, especial i propera.

Los comentarios están cerrados.