Com avança la “Prima cobla” ???

Hola companys.

Avui m’han explicat que la nostra “Prima Cobla” ha sortit a una pàgina sencera al suplement Presència del Punt Diari.

10835157_10153113330172474_5508739465822929674_o

Jo us animo a que vingueu a veure aquest nou experiment musical el pròxim diumenge dia 1 de Febrer al Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet a les 19 hores del vespre. L’Entrada és a 10 €.

http://www.gramenet.cat/per-temes/cultura/teatre-sagarra/el-sagarra/

És possible trobar gent que sigui molt purista i pugui pensar que això d’arranjar música lírica per a cobla (òpera, sarsuela i cançó clàssica) és massa complicat i que una cosa amb l’altre no “enganxen massa”.  Comprenc que potser a primera instancia pugui semblar una mica estrany però us asseguro que no ho és i consti que no ho dic per mi. Simplement recullo les opinions de gent que em ve a trobar just després de que baixem de l’escenari i aplaudeixen el nostre petit atreviment.

La música, gràcies als arranjaments del director de la Principal de la Bisbal, Francesc Cassú i també gràcies als del músic Antoni Mas, fan que tot esdevingui molt natural.

Tot el que pugui aportar quelcom nou però respectuós, crec que contribueix a l’evolució de la música i sincerament, tot sigui per apropar-la al públic. En aquest cas un públic molt variat, aficionats a les sardanes, a la música clàssica, a alguns curiosos i per què no, aquells qui no volen el mateix de sempre.

Adjunto el programa anunciat per Santa Coloma.La definició del concert a la pàgina de “La Principal de la Bisbal” amb el corresponent youtube. Ens hi acompanyeu ????

http://puigcastellar.cat/documents/Sardanes/2015/programa-concert_2015.pdf 

http://laprincipaldelabisbal.com/portal/03-espectacle/la-prina-cobla/

CARTELL1

Anuncios