“IBERIA” a L’Auditori de Terrassa

10269276_672347122876031_7001464643026217985_o 11012153_672346519542758_539508289116890389_o 11069931_672346889542721_6482562261042789329_o

El passat diumenge dia 15 de març, vam fer el concert “Els paisatges de la meva cançó” amb el trio Ibèria.

És la segona vegada que realitzem aquest espectacle i comprovem que agrada.

Les castanyoles són l’element que dóna el tret distintiu al nostre plantejament de concert però sobretot ens adonem de la gran necessitat que té el públic de sentir coses conegudes però amb originalitat.

No concebem el recorregut de les peces musicals, com un format clàssic de recital, sense parlar, intentem portar a terme una escena, de fet, és com si tinguéssim petites converses entre nosaltres. El públic pot copsar una mena de conte, una història i tant és si les castanyoles són a una peça catalana com espanyola com cubana.
Un cop més, si tot és al lloc que ha de ser, segur que funciona.
En aquest segon concert hem incorporat noves peces, ja que la sintonia que entre nosaltres tenim (Carles Murías, Manel Ruiz i Indira Ferrer-Morató), fa que cada vegada vulguem anar més enllà.

Aviat podreu escoltar la peça: “El malakov” extreta de la Fundació Ernest Morató. Una peça d’origen cubà a la que li hem tret molt de suc.

Per cert, finalment he descobert que un malakov és una mena d’enagos amb volants que s’utilitzava a l’època colonial de Cuba perquè les faldilles tinguessin volum. Formava part de les bones maneres en el vestir i també era la moda del moment.

El Carles Murias, a part de tocar el seu instrument també ens dirigeix una mica l’escena, intenta treure el millor de nosaltres. Tanmateix el Manel Ruiz, no representa el paper del pianista que acompanya sinó que ell també treu amb petites pinzellades la seva part més teatral.

Total, que amb aquests petits trets escènics, sentim una coherència entre les cançons que d’altra manera no seria possible, que el públic ho nota i nosaltres ho celebrem!

Us avisarem del pròxim concert. Ja estem preparant noves sorpreses.

Gràcies

10269276_672347122876031_7001464643026217985_o

El pasado domingo día 15 de marzo, hicimos el concierto “Los paisajes de mi canción” con el trío Iberia.

Es la segunda vez que realizamos este espectáculo y comprobamos que gusta.

Las castañuelas son el elemento que da el rasgo distintivo en nuestro planteamiento de concierto pero sobre todo nos damos cuenta de la gran necesidad que tiene el público de sentir cosas conocidas pero con originalidad.

No concebimos el recorrido de las piezas musicales, como un formato clásico de recital. Sin hablar, intentamos llevar a cabo una escena, de hecho, es como si tuviéramos pequeñas conversaciones entre nosotros. El público puede captar una especie de cuento, una historia y da igual si las castañuelas suenan en una pieza catalana como española como cubana.

Voz, piano y castañuelas establecen un diálogo.

En este segundo concierto hemos incorporado nuevas piezas, ya que la complicidad que hay entre nosotros tenemos (Carlos Murias, Manuel Ruiz y Indira Ferrer-Morató), hace que cada vez queramos ir más allá.

Pronto podréis escuchar la pieza: “El Malakov” extraída de la Fundación Ernest Morató. Una pieza de origen cubano a la que le hemos sacado mucho jugo.

Por cierto, finalmente he descubierto que un Malakov es una especie de enagua con volantes que se utilizaba en la época colonial de Cuba para que las faldas tuvieran volumen. Formaba parte de las buenas maneras en el vestir y también era la moda del momento.

Carlos Murias, aparte de tocar su instrumento también nos dirige un poco la escena, intenta sacar lo mejor de nosotros.  Manuel Ruiz, no representa el papel del pianista que acompaña sino que él también saca con pequeñas pinceladas su parte más teatral.

Total, que con estos pequeños rasgos escénicos, sentimos una coherencia entre las canciones que de otra manera no sería posible, que el público lo nota y nosotros lo celebramos!

Os avisaremos del próximo concierto. Ya estamos preparando nuevas sorpresas.

Gracias

Anuncios