PRIMA COBLA, LA PRIMERA A L’AUDITORI DE LLINARS DEL VALLÈS.

CARTELL1-menys-pixels

Si ja de per si, és un plaer per a mi fer l’espectacle de la Prima Cobla amb la Principal de la Bisbal, encara és més engrescador, ,si cap, fer-lo en un auditori tant i tant nou com és el de Llinars del Vallès.

Mireu-vos aquest vídeo on podreu observar el naixement d’aquesta petita joia.

De moment han apostat per propostes força innovadores com per exemple l’Orquestra de Guitarres de Barcelona dirigida per Sergi Vicente. Haig de dir que em fa il·lusió que també hi hagin estat doncs recordo amb molta tendresa els moments que jo he cantat tant amb l’orquestra com també en format duo amb el Sergi o fent un trio amb bandúrria amb José Ostaló.

TRIO BANDURRIA GUITARRA

Crec que és d’aplaudir que ja donin el tret de sortida mirant què poden donar de diferent, ja que és evident que la nostra Prima Cobla té unes característiques molt noves.

AQUÍ TENIU UN ESCRIT A LA REVISTA “PROMOARTYOU” QUE HO EXPLICA TOT MOLT BÉ.

http://www.promoartyou.com/ca/noticies/2015/05/04/la-prima-cobla-en-un-auditori-singular-i-nou-com-es-el-de-llinars-del-valles

Serà, com és evident, la primera vegada que el so d’una cobla pren l’atmosfera d’un espai que vesteix d’estrena i per la part que em toca…. Què voleu que us digui?

Doncs que pel que veig a la programació, de moment sóc la primera “pinyolaire” que trepitjarà aquest escenari. El primer concert líric.

_DSC5755

PRIMA COBLA AL SEGARRA

Doncs res, us deixo amb unes quantes fotos de l’Auditori i us convido a venir-hi que l’hem d’omplir fins a vessar!!!

auditori llinars

Visca les noves iniciatives, que la música arribi a tothom !!!

Anuncios