JA TENIM AQUÍ EL DISC DE “LA PRIMA COBLA”

Gualta

D’aquí a dos dies concretament, el dijous dia 30 de Juliol, cantaré amb La Principal de la Bisbal, aquest programa de concert tan innovador que és “La Prima Cobla”. Ja us he parlat vegades d’aquest experiment per tant, per no fer-me pesada sols us enllaço l’hipervincle i la crítica per si voleu recordar que es tracta. Article a PromoArtYou
Després de molt de treball, ja tenim aquí el disc. No sabem encara quan farem la presentació oficial. Estem pensant varis llocs i us avisarem al més aviat possible.
El que sí que us puc dir, és que si veniu demà passat, dijous 30 a Gualta (Baix Emporda) podreu gaudir del concert i també emportar-vos un trosset del record a casa vostra. El nostre treball discogràfic arriba ja mateix.
Per començar a fer boca, us adjunto la fotografia de la portada i contraportada del disc realitzades per Ricard Alonso per La Scena è Pronta, i també un YouTube, que crec trobareu inclòs al mateix disc.

Gràcies per què és per vosaltres que hem començat el projecte i el seguirem portant arreu amb la mateixa il·lusió que el primer dia!!!

jocaratula

contraportada

Anuncios