VIVÈNCIES DELS MEUS DARRERS CONCERTS.


Concerts estiu

Aquests estiu, he fet uns quants concerts que han representat una  gran satisfacció per a mi.

M’han aportat molta experiència. Tots els companys amb qui faig música són grans professionals i m’uneix a ells una gran sintonia. És a dir, que és un plaer pujar a l’escenari amb ells i totes les petites coses que surten d’aquesta unió, desfermen l’adrenalina al cos fins el punt que, quan ja ha passat el concert, em queda una espècie de melangia. Una melangia molt comuna, pel que sé, amb els companys artistes que també posen “toda la carne en el asador” quan han d’actuar a cada sala o teatre on hi deixen un part d’ells mateixos.

No voldria que semblés que en algun lloc dels que he cantat m’han tractat millor que en un altre. Arreu m’he sentit feliç. Però voldria destacar el que fa poc he fet amb els companys de la Principal de la Bisbal al Monestir de Gerri de la Sal. Tant per l’atenció del públic que omplí el recinte, com per l’acolliment del marc. Un espai preciós i màgic. Sempre és enriquidor fer concerts amb la Prima Cobla però, personalment aquest dia vaig sentir coses  úniques.

gerri

En fi, us podria “escalfar el coco” tot explicant-vos altres sensacions i vivències de varis espectacles realitzats però prefereixo anunciar-vos la pròxima cita que són els dos concerts  “Entre dos mars” que faré junt amb l’Antoni Mas.

El dia 30 d’aquest mes d’agost a les Termes Romanes de Caldes de Malavella a les 20.00 hores. No us ho perdeu ja que es tracta d’un emplaçament singular.Jardins-de-Sant-Grau

El dia 6 de setembre a les 12.00 hores del migdia a l’església de Begur, dintre dels actes de la Fira dels Indians  fira dels indians

Anuncios