17 de setembre: 2015, Un cant a la llibertat

L1000416

En la majoria de la meva trajectòria com a cantant, m’he mostrat força reticent a participar amb actes polítics. És més, tot i estar d’acord amb diverses ideologies he dit que no. Sempre ho he fet, creient que, en ser una cara visible, en estar davant d’un públic havia de ser “apolítica”.
Sols com a cosa puntual i haig de dir que ho he viscut de manera màgica, he cantat cada any al costat del monument de Francesc Macià el dia de nadal fent-li un homenatge pel dia de la seva mort, organitzat per ERC però amb la majoria dels càrrecs polítics dels diferents partits.
Perdoneu que potser me n’he anat del camí del mateix escrit.
Total que aquesta vegada he donat el meu sí a L’acte de l’ANC de Sabadell.
He volgut ser jo mateixa, perquè les meves ideologies i pensaments són quelcom meu i no per això haig d’ofendre a ningú.

I a partir d’aquest punt us passo la informació: 

http://blog.sbdxi.cat/2015/08/15/17-de-setembre-un-cant-a-la-llibertat/

(veureu que hi ha un error ja que es tracta del 17/09/ del 2015 i no pas del 2016)

ANCjpg

El dijous 17 de setembre, a dos quarts de nou del vespre, al Teatre Principal de Sabadell (c. de Sant Pau, 6,  vegeu mapa), farem un acte sobiranista de suport a la transició nacional cap a l’Estat propi. Volem mostrar el nostre suport a la campanya Ara és l’hora impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural per remarcar la importància de les eleccions del proper 27 de setembre.

L’impuls de la societat catalana ha obert el camí cap a la independència de Catalunya i ens ha permès ser on som. Per això, volem, mitjançant la poesia i la música, obrir els nostres cors i fer un clam a la llibertat del nostre país..

L’acte, que serà presentat pel periodista Pere Mas, comptarà amb la participació deJordi Sanchez (president de l’ANC), un representant d’Omnium Cultural), Jordi Soler(alcalde de Caldes de Montbui, en representació de l’AMI) i Francesc Xavier Baró(coordinador de SBDxI). També tindrem les actuacions de Montserrat Carulla (actriu),Sergi Mateu (actor), Núria Feliu (cantant), Indira Ferrer (soprano) i Antoni Mas(pianista), Els Cremats i Grup Boira (grups d’havaneres i cant de taverna).

Anuncios