3…2…..1 DISSABTE CONCERT. No te’l perdis !!!!

Stéphanie Mahue, Mezzosoprano                  
Indira Ferrer-Morató, soprano                        
Carles Puig, piano
DISSABTE, 26 A LES 18.30 HORES
a L’ESPAI ULÍSES.

11225476_10153692019972474_8650042597559868391_o

Em sento feliç perquè aquest dissabte 26 faré un concert junt amb la meva amiga Stéphanie Mahue. Una gran mezzosoprano que vaig tenir la sort de conèixer durant les màsterclass del mestre Dalton Baldwin. Recordo que des del principi vàrem conectar. Amb les veus, la manera d’entendre la música, el lied etc. Han passat uns tres anys, totes dues teníem molta il·lusió per veure’ns i fer un concert, per fi ho podem fer.

Tot gràcies a Ulíses Ordúñez, un baríton amb qui vaig tenir la sort de compartir escenari dins del musical IsaVel. L’Ulíses té una veu magnífica, una manera de cantar que enamora però la meva gran sort és conèixer-lo com a amic.

Doncs bé, puc dir que a part de ser un gran cantant, és una persona emprenedora, valenta i original. Construir una sala de concerts no és fàcil, però per ell era un somni i a poc a poc i amb talent ho ha aconseguit. “L’espai Ulíses” és un bombó preciós de Barcelona on sempre si cou bona música i es fan concerts com els “d’abans” en petit comitè, sols hi caben unes 30 persones i llavors, com que tot és tan pròxim, el contacte amb els artistes és directe i proper.

Us vull convidar al concert que farem Stéphanie i jo acompanyades magníficament pel Carles Puig al piano.

Un concert sense artificis i on hi hauran petites sorpreses com petitó és el mateix saló musical.

L’entrada i copa de cava NOMÉS 10 euros. Entre tots farem aquest concert i llavors conversarem una mica.

Recordeu : DISSABTE DIA 26 A LES 18.30 hores de la tarda a ESPAI ULÍSES.

Reserveu al : 650 01 25 34

Anuncios