“Concert DONES”

Dones foto bn

“No es pot trovar la pau sense evitar la vida”

(Virginia Woolf)

El Manel Ruiz (piano) i jo hem ideat un nou programa de concert que fa un temps ja us vaig anunciar. És el “dones” però ara l’hem fet avançar fins a fer-lo més personal i autèntic.”dones” ens parla dels diferents moments que pot viure la dona al llarg de la seva vida. La poesia i la música de les paraules en són el fil conductor. L’estrena tindrà lloc aquest pròxim dissabte a l’Auditori del Palau Falguera de St. Feliu de Llobregat a les 18.30h. Ens hi acompanyes?

Actes entorn la dona :

https://www.santfeliu.cat/common/agenda/event_search.faces?smid=22719

 

6885735781060583

El nostre particular pensament. El que ens motiva per fer aquest concert :

CANTANT INDI-MANEL

“Hem volgut portar a terme aquest programa de concert desitjant fer un homenatge a la dona, però no sols pensant amb ella sinó també amb tots els homes que contribueixen a través del seu pensament a situar-la al lloc on es mereix. Així mateix volem destacar la lluita que molts d’ells fan per què, cada cop més, sigui valorada dins la societat. Actualment podem comprovar que, tot i que queda molt per fer, comença a ocupar, llocs importants a les diferents àrees i és que, en definitiva, tan homes com dones hem de gaudir dels mateixos drets i privilegis. Simplement perquè som persones”

Us deixem alguna de les peces que hi trobareu amb la corresponent frase de reflexió:

  • La desesperació de la que estima, la humiliació i la tristesa de l’engany.
  • Porgi amor de “Cosí fan tutte” (Mozart)
  • Els bons costums, el que ha de ser i el que està bé. La dona sota unes normes imposades per a homesMAI MÉS!  
  • El Malakov (Edelmann)  

dones1

 

Anuncios