“Dones” a l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell

PACHAMANA

Sense títol

La Pachamana és la Mare Terra. Terra, dona, mare, deessa… En aquest quadre hi podeu veure representada la Pachamana. És la terra mare terra en el sentit més profund, més complet i divers. Literalment “Pacha” ve del aymara i quechua i significa terra i, per extensió, “món”, “cosmos” i “mare”. És la gran deïtat entre els pobles indígenes del Andes Centrals d’Amèrica del Sud.

Concepte del nostre concert “Dones”
El nostre concert dones parteix de les “Entranyes”. Del naixement dels sentiments i de l’essència de la dona. És per això que abans de cada cançó mitjançant frases curtes i diferents frases de dones cèlebres, llegirem el seu motiu inspirador. Deixarem uns segons, previs a la música, perquè vosaltres i nosaltres, ens impregnem de les sensacions, records i emocions, en definitiva sentiments, que les envolten. Així és com hem pensat i confeccionat el nostre programa “Dones” i en l’àmbit personal, però estic segura que el meu company de viatge Manel Ruiz (piano) hi estarà d’acord, els homes que ens vinguin a escoltar, segurament també s’hi identificaran sigui perquè han pogut sentir en primera persona determinades sensacions que són comunes o bé a través de l’entorn.
És difícil amb una hora i deu minutets fer un recorregut amb un sentit tan ampli. Era complexe determinar les músiques però hem intentat trobar-hi un sentit prou evocador perquè segurament us agradi. Val la pena que ho proveu!

Article a la revista “promoartyou” sobre el concert Dones :

http://www.promoartyou.com/es/noticias/2016/01/11/concierto-de-indira-ferrer-morato-y-manel-ruiz-dones

ACADÈMIA DE BELLES ARTS DE SABADELL (situació)

Indira Ferrer-Morató, soprano

Manel Ruiz, piano

21 de gener 2016 a les 19:30h

 

 

 

 

 

 

 

Anuncios