Dóno gràcies a la divulgació del pròxim concert del diumenge dia 13. Sols així es pot omplir.

 

12183783_10153776170507474_1659966767723655987_o

Sovint el públic pregunta “caram, d’on li surt aquesta veu”, es parla de “El chorro de voz” ha ha ha….de “sembla que ho fa com si no fés gran cosa, li surt i prou”, també a vegades se sol preguntar “ah ! però cobres ????”.

Bé, no sempre es veu i es valora el que hi ha darrera de l’escenari. Els teatres costen d’omplir. El suport que rep el nostre país cap a la cultura no ho facilita. Potser cada vegada estem pitjor i no vull ser negativa. Ens n’ensortirem.

Dóno gràcies a la difusió que alguns teatres i ajuntaments fan sobre els concerts. Haig de dir que se n’està donant molta al concert que faré acompanyada del pianista Carles Puig, al teatre Barradas de L’Hospitalet de LLobregat el pròxim diumenge dia 13 a les 19 hores.

Si llegiu el que he escrit a l’apartat d’experiències, crec que us pot agradar. No només parlo dels concerts si no als estat d’ànims que influencien la veu i la dificultat que tots tenim a vegades de pujar a l’escenari i donar-ho tot.

Gràcies per llegir-me. Petons a tots i a totes.

https://indiraferrermorato.com/mis-conciertos-y-experiencias/

Anuncios