OH!PERA.

 


 

ohperaposter

Hola amics i amigues.
Aquest pròxim diumenge dia 13 a les 19,00 hores, com ja sabreu, el Carles Puig i jo mateixa, farem el concert

“OH! PERA”.

Presentem un clàssic: Àries, intermezzos i obertures de les òperes més famoses. És cert, pot semblar “típic i tòpic” però sempre ve de gust sentir allò que ha esdevingut tan famós doncs si ha transcendit segur que deu ser perquè ha entrat al cor de la gent qui ho ha escoltat al llarg dels temps. Segur que tots tenim a la memòria peces ben conegudes dins del món operístic i que no ens cansem mai de sentir.. Sobretot pels nostres tenors, sopranos, mezzosopranos, barítons, baixos, pianistes, cors i un llarg etcètera.

Des de l’Auditori Barradas de L’Hospitalet de Llobregat ens van demanar un programa de concert pròxim, que fos adequat pels amants de l’òpera però que a la vegada gaudís una mica d’originalitat.

Entre les peces situem al públic a l’època de cada un dels compositors, els estils i….. Bé, si ho explico tot, ja no vindreu perquè no serà sorpresa.

De moment aquí teniu la recepta que hem preparat. A veure si “us ve de gust” tastar-la.


 

Amb el  programa OH!PERA, la soprano Indira Ferrer-Morató i el pianista Carles Puig han decidit preparar un encontre musical amb els compositors d’òperes més cèlebres de la història de la música.

http://www.promoartyou.com/ca/agenda/2016/03/13/oh-pera

En aquesta taula, ben parada, hi trobareu autors com Händel, Mozart, Verdi….i molts d’altres. Serà com una mena de tertúlia on cada compositor és presentat com es mereix, considerant el moment històric, les influencies, etc. i tot després la paraula desapareix per donar pas a l’idioma més universal que és la música. Podreu escoltar aquelles àries cèlebres, vibrants i màgiques. Que tots estimem.

Vosaltres, el públic, que sou el nostre impuls a l’hora de ser originals, també us esperem a taula.!!! Només cal que hi porteu “la gana” per gaudir-lo i no us cal res més.

 

 

 

Anuncios