Concerts de cambra. Els celebrats i els que vindran !!!

V

Després de parlar dels espectacles d’un “mitjà format”, crec és interessant parlar-vos dels més petitons doncs fer cambra a mi m’agrada moltíssim. Gaudeixo sentint la proximitat i la complicitat amb el públic.

Després de tant de temps, he tocat durant la “Festa de les Roses”, pels voltants de Sant Jordi, de la cançó americana d’autors com Gershwin o Duke Ellington i amb el Carles Puig, just acabem de fer un concert que porta el títol: Hi havia una vegada… la cançó, el conte i el piano. Un espectacle de caràcter infantil (familiar) que formava part de la 17a edició del cicle de concerts ‘Clàssica a Horta-Guinardó’

     123

Veure com els petitons, tan encuriosits ens miraven amb aquells ulls de sorpresa,aixecaven el dit contínuament per veure si encertaven les nostres preguntes sobre què passava als contes i com eren els protagonistes fou quelcom màgic. A la quitxalla els vam fer viatjar cap a la música clàssica i nosaltres sense cap mena de dubte per una estoneta vam tornar a ser nens, perquè la il·lusió dels infants ens hi van transportar. Fins i tot hi havia bebès que les mares els donaven el pit. El que per nosaltres fou sorprenent va ser veure com els nens estaven gairebé en silenci durant tot el recital. Res, que l’òpera, segons com es plantegi pot arribar a tothom.

Falten dates a concretar però de moment, per la vostra informació em podreu venir a veure el dia 31 de Juliol amb el programa “És quan canto que hi veig clar” (cançó catalana des dels clàssics fins l’actualitat) junt amb l’Antoni Mas a La Sala Noble de Sant Hilari Sacalm.

DSC_0197

Aproximadament a les 19.00 de la tarda. Dissabte 13 d’Agost al MEAM amb el concert “El meu amic deu ser un ocell” amb Efrem García i Salinas a Barcelona.

74c2e62572bf35603deaac8168fda7_54438781770_53389389549_600_396
Voleu saber com és “El meu amic deu ser un ocell”, cliqueu. Aquí hi trobareu informació interessant. Currículum dels artistes, el traçat del concert, links al youtube, cròniques….
El meu amic deu ser un ocell.  També farem de nou “Entre dos mars” amb l’Antoni Mas el Dissabte 20 d’Agost a les 11 hores de la nit a l’ermita de la mare de Déu de la Roca de Mont-Roig del camp. 

8447907274_ab962c2cb9

Per fí, ressaltar un dels oratòris més estimats per a mi. Stabat Mater de Pergolessi  al conjunt romànic monumental de Sant Pere de Terrassa Diumenge 28 d’Agost (hora a determinar) junt amb la mezzosoprano Hortensia Larrabeiti.

500px-Egara._Conjunt_episcopal

Una abraçada, gràcies per llegir-me!

Anuncios