“És quan canto que hi veig clar”

ADSC_0197mics/amigues,
Avui em toca parlar del pròxim concert que realitzaré junt amb el pianista Antoni Mas, aquest pròxim diumenge dia 31 al Saló Noble de Sant Hilari Sacalm (Girona) a les 18.00 hores.
“És quan canto que hi veig clar” és un recorregut per la música catalana. Segurament pensareu que d’aquests tipus de recitals se’n fan cada dos per tres. Nosaltres no pretenem aportar quelcom exclusiu però si alguna cosa més. Les peces que farem van des de les populars catalanes, les d’autors clàssics i fins arribar al nostre present musical. En cada una d’elles hi volem posar una mica d’originalitat. És a dir: El nostre objectiu és pensar amb aquelles cançons que creiem que arribaran al públic però donar-les a conèixer des d’una perspectiva diferent. Amb harmonitzacions pensades des de la creativitat i la novetat. Per posar-vos un exemple, farem la tradicional i coneguda “La dama d’Aragó” però amb una introducció que ens situa a l’època medieval. Ens transporta i regala un “plus” sempre sense desvirtua-la. Amb la cançó “País petit”de Llach també fem una mica el mateix. L’Antoni Mas hi aporta els seus colors per tal de què sorprengui el públic però que a la vegada s’hi identifiqui.
Si ens veniu a veure, podreu escoltar un concert pròxim ple de cançons que formen part de la nostra vida però amb tocs ben personals.
És un concert íntim i pròxim, per tant espero “sentir-vos” ben a prop.
Recordeu: “És quan canto que hi veig clar” al Saló Noble de Sant Hilari Sacalm (Girona)
Diumenge 31 a les 18 hores de la tarda.
Indira Ferrer, soprano
Antoni Mas, piano

 

Anuncios