“Entre dos mars” a l’ermita de la Mare de Déu de la Roca. Per recordar !!!

De nou “Entre dos mars”. Aquesta vegada a Mont-roig del Camp dins del cicle “sons de nit”.

Un escenari únic que et sedueix des del primer minut. Un paisatge muntanyós i màgic. Diria que fins i tot misteriós. Sembla impossible que hi pugui haver una ermita i és que literalment sembla estar completament “penjada” per un fil a la muntanya. Roques de color vermellós amb escletxes que semblen amagatalls. Peregrins que busquen descobrir nous senders i sentir la natura ben pura.

Sorprenent paratge que em va enamorar. L’ermita de la Mare de Déu de la Roca és un punt i a part.

Tot i ser a l’aire lliure no va caldre sonorització. El silenci del nombrós públic era absolut. La il·luminació preciosa, tot fent joc amb les mateixes pedres.

Res, que sempre ve de gust fer aquest programa i ja l’hem fet a molts llocs: Al Festival musicant de Campllong, a l’Auditori Viader de Girona, a Acadèmia de Belles Arts de Sabadell, al cicle Sons de la terra a la Casa Alegre de Sagrera de Terrassa, al Cicle Glopets d’estiu a les Termes Romanes de Caldes de Malavella, a la Fundació ACA de Búger (Mallorca), Al Teatre Aliança de Poblenou, al Festival De Santa Cristina de Lloret i….. entre alguns llocs més com us explicava a Mont-roig del Camp. La veritat és que no ho oblidarem.

Per cert, ja queda molt poquet perquè surti a la venda el disc “Entre dos mars” sota el segell de la discogràfica PICAP i enregistrat als estudis 44.1.mont-roig del camp

Ah ! a la foto hi sóc jo soleta però evidentment “Entre dos mars” no seria res sense el piano de l’Antoni Mas.

fotolaselvaantoni15

Gràcies a tots/es tant a l’organització com al mateix públic.

Anuncios