Hem fet “ple” amb l’Stabat Mater de Pergolesi a Terrassa

L’Església de Sant Pere de Terrassa a la Seu d’Ègara ja de per si és un marc incomparable. És un luxe poder cantar enmig d’aquelles pedres que conten una història que data del segle XI i XII i són de factura romànica, edificades sobre antics edificis preromànics de l’època visigòtica.

Una companyia perfecte pel que respecta a una partitura tan profunda com és l’Stabat Mater de Pergolesi que, per cert totes i cada una de les vegades que tinc ocasió de cantar-lo em segueix posant la pell de gallina. L’atmosfera de pau i de complicitat amb el públic va fer d’aquest concert un dia inoblidable. D’aquells concerts a recordar.

Cal dir però que tot fou fàcil si tenim en consideració que vaig tenir la sort d’estar envoltada per grandíssims músics. Una gran mezzo com és la meva amiga i companya Hortènsia Larrabeiti i el Quintet Havel que ens va embolcallar amb el seu càlid vellut en cada una de les àries i duets.

14163666_10154536523697474_1482040677_o
 14191787_10154536521357474_1676141159_o

A continuació us poso l’enllaç a la notícia on podreu veure i escoltar un bocí del qual va ser. Moltes gràcies al Canal de Terrassa Televisió per incloure’l dins del seu informatiu. Moltes gràcies.
http://www.terrassadigital.cat/detall_actualitat/31490/musica/religiosa/xviii/la/degara/dins/e/cicle/sons/temps.html#.V8RWdPmLSM8

 

La Iglesia de San Pedro de Terrassa en la Sede de Egara ya de por sí es un marco incomparable. Es un lujo poder cantar en medio de aquellas piedras que cuentan una historia que data del siglo XI y XII y son de factura románica, edificadas sobre antiguos edificios prerrománicos de la época visigótica.

Un escenario perfecto para una partitura tan profunda como es el Stabat Mater de Pergolesi que, por cierto, todas y cada una de las veces que tengo ocasión de cantarlo me sigue poniendo la piel de gallina.

La atmósfera de paz y de complicidad con el público hizo de este concierto un día inolvidable. Un concierto a recordar.

Cabe decir que todo fue fácil si tenemos en consideración que tuve la suerte de estar rodeada por grandísimos músicos. Una gran mezzo como es mi amiga y compañera Hortensia Larrabeiti y el Quinteto Havel que nos envolvió con su cálido terciopelo en cada una de las arias y duetos .

A continuación os animo a clikar este enlace donde podréis ver y escuchar la noticia de nuestro recital en los informativos de la televisión del Canal Terrassa. Muchas gracias. 

http://www.terrassadigital.cat/detall_actualitat/31490/musica/religiosa/xviii/la/degara/dins/e/cicle/sons/temps.html#.V8RWdPmLSM8

 

 

Anuncios