EL CAFÈ DE L’HAVANA

He estat molt feliç de fer alguns concerts aquest estiu. És difícil dir en quins m’he sentit més còmode. Seria com elegir a qui estimo més, si al papa o a la mamà, però intentaré fer-ne una síntesi.

Haig de dir que un dels programes que més funcionen és l’espectacle “el cafè de l’Havana” junt amb Port Bo, Els Pescadors de L’Escala, l’Antoni Mas al piano i una servidora com a “la cubana”.

Ens estan demanant contínuament aquest espectacle. Suposo que passen moltes coses a l’escenari, coses que fan que el públic a part de divertir-se amb la part teatral gaudeixi amb una qualitat musical i una varietat amb les cançons que és el que espera trobar.

Nosaltres gaudim a l’escenari, de fet crec que no hi ha hagut cap vegada que l’hàgim fet exactament igual. El cafè de l’Havana evoluciona amb el públic i així es fan gran.

L’última actuació va ser durant el Festival Musicant a Campllong al 31 d’Agost la pròxima serà el dia 5 d’octubre

Aquí la info :

ACTE D’OBERTURA DE CURS  del  36è ANIVERSARI DE LES AULES SÈNIOR DE MATARÓ.
            Tindrà lloc al FOMENT MATARONÍ a les 5 de la tarda del dia 5 d’octubre.
            Serà presidit per autoritats Civils i Acadèmiques i pel propi President de les AULES,  el senyor JOSEP MARIA GUAÑABENS I RODÓN
 
            L’Acte consistirà en unes paraules de benvinguda del senyor Guañabens,
            Salutació d’un representant de la Universitat Pompeu Fabra (a  falta de confirmar).
            Salutació de la senyora Montsa Lamua, presidenta de  AFOPA   (a falta de confirmar)
            Salutació del Senyor Alcalde David Bote (o de la persona en qui delegi),  que declararà inaugurat oficialment el nou curs 2016-2017.
            A continuació, la Sra. Isabel Clara Simó, escriptora, impartirà la primera conferència del curs amb el tema:  “Per què llegim ?”
 

 us anirem informant dels següents “Cafè de l’Havana” 
He sido muy feliz de hacer algunos conciertos este verano. Es difícil decir en los cuáles me he sentido más cómodo. Sería como elegir a quien quiero más, si el papá o la mamá, pero intentaré hacer una síntesis.

Tengo que decir que uno de los programas concierto que más funcionan es el espectáculo “el café de La Habana” junto con los grupos de habaneras Port Bo, Els Pescadors de L’Escala, Antoni Mas al piano y yo misma como “la cubana”.

Nos están pidiendo continuamente este espectáculo. Supongo que pasan muchas cosas en el escenario, cosas que hacen que el público además de divertirse y reírse con la parte teatral disfrute con una calidad musical y una variedad con las canciones que es lo que espera encontrar.

Nosotros disfrutamos en el escenario, de hecho creo que no ha habido ninguna vez que hayamos hecho la función de forma exactamente igual. El café de La Habana evoluciona con el público y así es como crece. 

La última actuación fue durante el Festival Musicant en Campllong

al 31 de agosto la próxima será el día 5 de octubre y os iremos informando de las que vendrán!

Anuncios