Actualitzant

I després d’estar força temps sense fer els deures…..

-Com està el meu panorama musical?

Doncs res, dir-vos que he estat molt feliç d’haver cantat al Teatre Municipal de Valls que…..mare meva és el segon teatre més antic de Catalunya i quin teatre !!! que ben conservat. Reformat de manera fidel a com era per dins i per fora. Una bombonera preciosa.
Allà vaig tenir el goig de fer el programa “Alma Indiana” compartint escenari amb l’estimat gran pianista Cecilio Tieles i un gran company el tenor Josep Anton González.

Ara mateix m’estic centrant amb varis projectes que em demanen força implicació o sigui que no vull abarcar més del que crec que puc abarcar.

Torno a fer cançó espanyola amb el grup Ibèria format pel Carles Muríes (castanyoles) i Manuel Ruiz (piano). Amb ells redescobreixo noves peces i d’aquí poc crec que tindreu una sopreseta.

iberia10log

He iniciat un camí preciós, de nou, amb guitarra. Faré un programa força variat i us donaré detalls a mesura que avanci.

El dia 20 d’Abril (21 hores) al Teatre Municipal de Palafrugell em podreu escoltar junt amb l’Antoni Mas (piano) fent el programa “Entre dos mars” que, per variar segueixen demanant-nos-el però aquesta vegada presentem el disc i….. Una coseta molt nova i interessant: L’estrena del videoclip “La vila del Peix Fregit”, està clar, dedicat a la vila de Palafrugell i a la seva gent. Filmació d’Ernest Figueras i Muntatge del Bruno Ponte. Aquest concert serà dins dels actes de Sant Jordi.

I el dia 23 d’abril em trobareu al Teatre de Roses també amb l’Antoni Mas amb “És quan canto que hi veig clar…”.

antonijojpg

Un petó a totes / tots

Anuncios