CONCERT Indira Ferrer & Antoni Mas a Amer (Girona). Diumenge

Indira_Ferrer_Morato_i_Antoni_Mas_9843168e4b8118ffcd30117ca5632671

El pròxim diumenge dia 3 faré un concert “a la carta”. A la carta per mi significa dues coses: La primera és que està pensat per un públic que vol escoltar varietat i la segona és que l’intèrpret té ganes de donar al seu públic les peces que més han marcat la seva trajectòria.

Porto melodies dins d’una maleta. Una maleta que fa 20 anys que m’acompanya i les faig sortir quan sento que aquell és el moment i la situació idònia. Per mi són com peces de roba que tenen un valor atemporal. Un fons d’armari que sempre queda bé.

Recordo quan vaig començar a estudiar cant. Ahir precisament…ha ha ha!, pensava…..”com és possible fer un concert d’una hora aproximadament?” jo em deia per mi mateixa….” Si una ària d’òpera ja et costa la vida aprendre-te-la, imagina’t si n’has de fer 10…..12…. Etc.

Total…. Que ara és al contrari, què canto si em donen a elegir… Què vol el públic…doncs, ja que tinc via lliure, potser un xic de cada cosa.

Òpera, sarsuela, cançó catalana i disculpeu-me però les sorpreses no les puc revelar.

T’espero diumenge dia 3 a les 19.00 de la tarda al Teatre d’Amer. (Girona). M’acompanya al piano l’Antoni Mas i que bé que m’acompanya!!!


 

Llevo melodías dentro de una maleta. Una maleta que hace 20 años que me acompaña y las saco cuando siento que ese es el momento y la situación idónea. Para mí son como prendas que tienen un valor atemporal. Un fondo de armario que siempre queda bien.

Es por este motivo que este próximo domingo día 3 a las 19 horas de la tarde daré un concierto en Amer (Girona) cantando arias de ópera, romanzas de zarzuela, canción y alguna que otra sorpresita. Unos cuantos tesoros que forman parte de la lírica, que a mí me gusta cantarlos y que creo que el público tiene ganas de escuchar. Vaya….shhhh! eso creo.

Me acompaña Antoni Mas. Que suerte! que bien acompañada.

 

Anuncios