Pròxims concerts


CKY_4094

 

25 de maig a les 18.00 hores dins de la tarda dins del Gran Concert de Sardanes dins la vigília de l’aplec de Sant Feliu de Guíxols. Estrena de la versió cantada de “El barri antic” del compositor Antoni Mas amb la Principal de la Bisbal.Al Teatre Narcís Masferrer.
12 de Juny al “Cafè del Teatre” de Lleida (hora a determinar) col·laboració dins de la presentació del llibre “Històries de músics” del músic i escriptor Antoni Mas. 
15 de Juny (tarda) a Sant Antoni de Calonge la “Prima cobla” amb la Cobla La Principal de la Bisbal – Cobla oficial de la Generalitat de Cataluna.
19 de juliol a les 22.00 hores “L’home de la guitarra” – Homenatge a Josep Bastons amb el grup Port Bo a la platja de Sant Antoni de Calonge. 
20 d’agost “Une p’titte soireé américane” a les 21.00 hores a L’eglise Saint-Sauveur a Arles-sur-Tech al Festival des Chapitres amb Carlos Murias (percusió), Luís cojal (contrabaix) i Manuel Ruiz (piano). 
23 d’agost 21h00 a Eglise de la Rectorie de Banyuls dins del Festival lyrique des Pays Catalans juntament amb Mireia Dolç (soprano) i al piano Manuel Ruiz.

 

 

 

Anuncios