Currículum Català


fb_img_1476523307482

 

Indira Ferrer-Morató, soprano

(Girona)

Soprano deixeble de Mercè Puntí, becada pel baríton S. Yamshikov per fer un stage a Los Àngeles . Complementa amb Montserrat Caballé, Dalton Baldwin, Ricard Alonso etc.

Ha cantat com a solista al Palau de la Música Catalana, Gran Teatre del Liceu, Auditori Xavier Motsalvatge de Girona, Kursaal de Manresa, Auditori UNIM de Terrassa, La Llotja de Lleida,  Palau Sant Jordi de Barcelona, Auditorio Ateneo de Madrid, Teatro Bretón de Logroño, Albert König Theatre de Bad Elster, Tuttlingen Auditorium de Alemanya… entre d’altres.

Quan a oratori, Indira ha cantat com a solista: Requiem, Missa de Coronació, Missa en Do menor,  vàries misses brevis de Mozart, Salve Regina de Schubert, Stabat Mater de Pergolesi, etc.

Ha interpretat rols protagonistes en òperes com : Maria de “Maria de Buenos Aires “ de Piazzola, Gilda de “Rigoletto” de Verdi, “Ernestine” de l’òpereta “Monsieur Choufleuri resterà chez lui le...” de J. Offenbach, “Louise” de l’òpera “Un Dia ConVincent” de Lluís de Arquer http://www.luisdearquer.com i També dins del gènere de sarsuela remarquem el seu rol de Mari Pepa a “La revoltosa” del mestre Chapí.

Ha estrenat obres de diferents compositors contemporanis com Lluis de Arquer, Josep Pascual, Antoni Mas, Jesús Rodríguez – Picó, Antoni Caimari, Evelio Tieles, entre altres.

El pianista Cecilio Tieles l’introdueix dins del món de la música cubana i d’aquesta manera Indira Ferrer n’esdevé una especialista en el gènere. Destaquem actuacions dins de Festivals de renom com ara el de Cançó Iberoamericana (Església de Padres) , Festival d’Havaneres i Boleros de la Costa Daurada (Auditori Caixa Tarragona) i citem de manera molt especial la gira per Cuba on ha cantat al Centre de Beneficència de Naturals de L’Havana – Casal Català– al UNEAC o bé al Museu nacional de la Música de l’Havana.

Actualment realitza concerts de lied, òpera,  cançó Eslava, Catalana ,Espanyola i cançó cubana i protagonitza l’espectacle “La prima cobla” junt amb la Cobla La Principal de la Bisbal- Cobla Oficial de la Generalitat de Catalunya i Antoni Mas (pianista i compositor) així com també  l’espectacle musico teatral “El cafè de L’Havana” amb els grups Port Bo i Pescadors de L’Escala i el mateix Antoni Mas.

-DISCOGRAFIA :

. “La Bella Cubana” (Screen Music)

. “Entre dones” (col·laboració) amb el grup Port Bo (PICAP)

. “Dedicado a las señoritas de La Habana” (Columna Música)

. “Eurídice XXI” (La voz de su amo – EMI odeón)

. “Prima Cobla” (Audiovisuals de Sarrià)

. “ Entre dos mars” (PICAP)

Anuncios