Calendari d’actuacions / Calendario de actuaciones


15111060_10154812227517474_8924885331005286793_o

2019

 

27/ 01/ 19 a les 18.30 hores “Indiana” al Auditori del Palau Falguera de St. Feliu de Llobregat (Bcn) amb Mauricio Campos (guitarra).

03/ 02/ 19  a les 19.00 hores “L’Home de la guitarra” amb Port Bo, Georgina Espolet (veu) , Joan Bossacoma (contrabaix), Enric Canada (percussió) i Antoni Mas (piano i direcció musical) al Teatre Sagarra de Sta. Coloma de Gramenet.

03/ 03/ 19 “Entre dos mars” a Cassà de la Selva (tarda).

17/ 03/ 19 “La prima cobla” a Caldes de Montbui (tarda).

30/ 03/ 19 a les 19.00 hores al centre cívic Zona Nord de Barcelona. concert IBERIA amb Manuel Ruiz (piano) i Carlos Murias (castanyoles).

12 /04/ 19 a les 17.30 hores al Gran Teatre del Liceu. (Barcelona) “Es quan canto que hi veig clar” (Final de la sardana de l’any)

 

 

2018

DICIEMBRE

Dijous dia 6 a les 12.00h     “La Prima Cobla” amb La Cobla La Principal de la Bisbal Concert de Preludi de les Festes de Nadalenques (Església, 12:00h) a LLORÀ (Girona). i a Cruïlles a les 17.30 a la Sala Polivalent. 

 

Conciertos en  La Habana (Cuba)

Jueves 13 a las 10.00 h Rueda de prensa del disco IBERIA ( Trio Iberia) (Indira Ferrer-Morató Manuel Ruiz, piano-Carlos Murias, castañuelas) en el Instituto Cubano de la música. 

Viernes 14 a las 12.00 h conferencia+concierto ilustrativo de “IBERIA” en la sede del Ballet Español de Cuba.

Sabado 15 a las 15.00 h concierto dentro del “Encuentro Conocer La Habanera” en el Museo de las Bellas Artes. con Manuel Ruiz y la invitación especial de Carlos Murías a (claves y castañuelas) 

Domingo 16 a las 17.00 h actuación dentro del “Encuentro Conocer La Habanera” compartida con otros artistas  En el Teatro América        

Martes 18 a las 16.00 h concierto Trio Iberia en  Societat de Beneficència dels Naturals de Catalunya (Casal Català) de La Habana


 

Dissabte 22 a les 20.00h Gala de Nadal amb la Orquestra Marabella a Caldes de Malavella.(compartida)

Dijous 27 concert (Nadal) Música Catalana. A La Casa de la Sardana (Barcelona)

GENER/ ENERO

Diumenge 27 “Indiana” amb Lluís Bofill (guitarra) al Palau Falguera de St. Feliu de Llobregat 

Futuros conciertos a actualizar.

 • OCTUBRE

Dijous 11 d’octubre 19.30 h concert “la perla de les Antilles” (cançó de saló cubana, cançons d’Ultramar de Comellas, Chansons de Négresse de Millhaud …) amb Manuel Ruiz (piano) a la Casa Alegre de Sagrera (Terrassa) / Jueves 11 de Octubre (hora a determinar) concierto “La perla de las Antillas” (canción de salón Cubana, canciones de Ultramar de Comellas, Chansons de Négresse de Millhaud…) en la Casa Alegre de Sagrera (Terrassa) 

Dilluns 15 d’octubre a les 20.00 h concert-presentació del disc IBERIA amb Manuel Ruiz (piano) i Carlos Murias (castanyoles) al Auditori Cullell i Fabra del Centre Sant Pere Apòstol. c/ SAnt Pere més alt , 25 (BCN)

Diumenge 21 a les 18.00 concert-presentació del disc IBERIA amb Manuel Ruiz (piano) i Carlos Murias (castanyoles) al TMP Teatre Municipal de Palafrugell (Girona) / Domingo a las 18. 00 concierto- presentación del disco IBERIA con Manuel Ruiz (piano) y Carlos Murias (castañuelas) al TMP Teatro Municipal de Palafrugell (Girona).


PASATS/PASADOS

 

AGOST – AGOSTO

Dimecres 29  a les 20.00 “L’Home de la guitarra”  Festival Musicant de Campllong (Girona) / Miércoles29 a las 20.00“L’home de la guitarra” Festival Musicant de Campllong (Girona).

Dijous 16 a les 20.30 al pati de la Biblioteca de Lloret de Mar“Entre dos mars” (havaneres de concert) amb Antoni Mas (piano) a Lloret de Mar / Jueves 16 a las 20.30 en el Patio de la Biblioteca de LLoret de Mar “Entre dos mares” (habaneras de concierto) con Antoni Mas (piano) en Lloret de Mar.

– Dilluns 13 d’Agost a les 18h – Concert de soprano i guitarra – Indira Ferrer Morató i Mauricio Campos Poblete (Festival Siarb-Vilamur)

 

 • JULIOL – JULIO

 Dimarts 24 a les 21.00 a l’església de la Rectorie de Banyuls -Sur- mer (Francia) concert IBÈRIA amb Carlos Murias (castanyoles) i Manuel Ruiz (piano) / Martes 24 a las 21.00 a l’església de la RectorieBanyuls -Sur- mer(Francia) concierto IBERIAcon Carlos Murias (castañuelas) y Manuel Ruiz (piano).

Diumenge 22 a les 19.00 espectacle “L’home de la guitarra” al Teatre Municipal de Palafrugell / Domingo 22 a las 19.00 espectáculo “L’home de la guitarra” al Teatre Municipal de Palafrugell.

JUNY – JUNIO

 Del Miércoles 13 al Lunes 18 masterclass “el mundo de la ópera” y concierto en Granada / Del dimecres 13 al Dilluns 18 masterclass “el món l’òpera”  i concert a Granada.

Domingo 3 a19.00 concierto “a la carta”opera-zarzuela-canción Teatre Auditori d’Amer. Amer (Girona) amb Antoni Mas (piano) / opera – sarsuela – cançó al Teatre Auditori d’Amer.

 

 • MAIG- MAYO

Sábado 19  a  18.00 Havaneres líriques a Calaf/ Habaneras líricas en Calaf (junto a otros grupos de habaneras) La Guingueta i Port Bo.


 


 

 • FEBRERO

Sábado 9 concierto habaneras líricas en Candás (Astúrias) con Antoni Mas al piano- Domingo 11 a las 19.00h concierto trio “Iberia” en el Auditori Barradas de l’Hospitalet de LLobregat con Carlos Murías (castañuelas) y Manuel Ruiz (piano).- Martes 13 a las 20.00h concierto trio “Iberia” en La Real Academia de Belles Arts de Sant Jordi (La Longa de mar) de Barcelona con Carlos Murías (castañuelas) y Manuel Ruiz (piano).

 • MARZO
-Viernes, 9 de marzo a les 19.00 hActuación musical d’Indira Ferrer, soprano, i Lluís Bofill, piano. dentro de la conferencia 
El impacto de las habaneras en la Europa romántica: la sensualidad de un baile, la modernidad de una canción, a cargo de Anna Costal y Fornells, musicóloga y profesora de la Escuela Superior de Música de Catalunya.

 

 

CONCERTS 2017

(s’anirà actualitzant) Pròxims 

 • DESEMBRE

  • Dissabte 9 “Hi havia una vegada…l’òpera encantada” Espectacle musical per a nens dins del Festival Veus al Teatre Principal d’Olot. Amb Ricard Alonso (tenor), Hortensia Larrabeiti (mezzo), Gabriel Diap (baríton), Carles Puig (piano)
 • Dijous 24 (hora a Determinar) Ermita de Sant Grau a Sant Gregori (Girona) “Entre dos mars” amb Antoni Mas (piano).

SETEMBRE

 • Divendres 15 a les 18:oo al CC. Pere Quart (BCN) “Entre dos mars” amb Antoni Mas (piano). 
 • Divendres 29 a les 20:30 a l’Auditori de la Mercè (Girona) concert solidari (compartit) per a la fundació SER-GI per donar suport a dones supervivents a la violència de gènere. acompanyada al piano per l’antoni Mas. 

NOVEMBRE

 • Dissabte 4 a les 19:00 a Alfolí de la Sal (L’Escala) “Entre dos mars” amb Antoni Mas (piano)
 • Del 5 al 15 reservat

FEBRER   

 • Diumenge 26 a les 18 : 00  al Teatre Principal de Valls “Alma Indiana” amb J.Anton González (tenor) i Cecilio Tieles (piano) 

ABRIL 

 • Dijous 20 a les 21 : 00 Al TMP de Palafrugell. “Entre dos mars” concert presentació del C.D i estrena del videoclip “La vil·la del Peix Fregit” forma part dels actes del 50 aniversari de la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell.
 • Diumenge 23  a les 18:00 Teatre Municipal de Roses per la diada de Sant Jordi “És quan canto que hi veig clar” amb Antoni Mas (piano) 

MAIG

 • Diumenge 7 a les 18 : 00 a Espai Ter ( Torroella de Montgrí ) “El cafè de L’Havana” amb Port Bo, Els Pescadors de L’escala i Antoni Mas (piano). 
 • Dimecres 31 a les 18 : 00 a La Faràndula (Sabadell) “el cafè de L’Havana” amb Port Bo, Els Pescadors de L’escala i Antoni Mas (piano).

JUNY

 • Dimecres 21 Concert Privat 
 • Dijous 22 a les 18 : 00 a l’auditoriBESC (Barcelona)“És quan canto que hi veig clar” amb Efrem Garcia i Salinas. 

JULIOL

 • Dissabte 1 data prereservada.
 • Dissabte 8 a les 21 : 00 a La Casa de la Maternitat de Elne (França) Cantada d’Havaneres compartida. Amb Antoni Mas al piano ( havaneres líriques i havaneres amb arranjaments propis)

AGOST 

 • Dimarts 8 (tarda) a Caldes de Malavella  “el cafè de L’Havana” amb Port Bo, Els Pescadors de L’escala i Antoni Mas (piano).
 • Dijous 24 (hora a Determinar) Ermita de Sant Grau a Sant Gregori (Girona) “Entre dos mars” amb Antoni Mas (piano).

SETEMBRE

 • Divendres 15 a les 18:oo al CC. Pere Quart (BCN) “Entre dos mars” amb Antoni Mas (piano). 
 • Divendres 29 a les 20:30 a l’Auditori de la Mercè (Girona) concert solidari (compartit) per a la fundació SER-GI per donar suport a dones supervivents a la violència de gènere. acompanyada al piano per l’antoni Mas. 

NOVEMBRE

 • Dissabte 4 a les 19:00 a Alfolí de la Sal (L’Escala) “Entre dos mars” amb Antoni Mas (piano)
 • del 5 al 12 “Encuentro conocer la habanera” actuacions a : Casal Català, Embajada España, Aula Magna Universidad San Jerónimo, Salón de los espejos del Museo de la revolución, Sala Cervantes del Palacio de los Matrimonios. 
 • Dimecres 15 Gala 55 aniversario del Teatro Lírico en el Teatro Nacional de Cuba. Orquesta de Radio y Televisión Cubana dirigida por maestro Patterson y Helson Hernández en la dirección artística. Ballet Laura Alonso.

DESEMBRE

 • Dissabte 9“Hi havia una vegada…l’òpera encantada” Espectacle musical per a nens dins del Festival Veus al Teatre Principal d’Olot. Amb Ricard Alonso (tenor), Hortensia Larrabeiti (mezzo), Gabriel Diap (baríton), Carles Puig (piano)

 

CONCERTS 2016

JULIOL 

 • Diumenge 31 de Juliol a les 18:00 hores “És quan canto que hi veig clar” amb Antoni Mas, piano i Indira Ferrer-Morató a la Sala Noble de Sant Hilari Sacalm (Girona)

AGOST 

SETEMBRE

OCTUBRE 

NOVEMBRE

DESEMBRE

 • Del Dimarts 6 al diumenge 11 de. desembre gira de concerts per Alemanya. Amb orquestra dirigida per Horst Sohm.
 • Divendres 16 de desembre a les 20 h. Concert de Nadal amb la Orquestra de Cambra de Tortosa ( diferents àries d’òpera i oratori)
 •  Diumenge 18 de Desembre (hora a concretar) Concert al Conservatori del Liceu d’havaneres líriques amb Antoni Mas (compartida).

CONCERTS PASSATS 2016

MAIG 

 • Divendres 13 de Maig espectacle “El cafè de l’Havana” a les 22:00 hores amb Port-Bo, Els Pescadors de L’Escala i Antoni Mas al Casino de Llagostera (Girona)
 • Dissabte 21 de Maig concert “La Prima Cobla” amb la Cobla “La Principal de la Bisbal” (cobla Oficial de la Generalitat de Cataluna) amb Antoni Mas. 
 • Dimecres 25 i Divendres 27 de Maig, gravació del disc “Entre dos mars” amb Antoni Mas a l’estudi 44.1 d’Aiguaviva (Girona)
 • Dissabte 28 de Maig a les 12:00 hores “Hi havia una vegada: la cançó, el conte i el piano” (concert per a nens) amb Carles Puig  al Centre Cívic la Teixonera (Barcelona) dins de la 17 ena edició del Festival de Clàssica a Horta-Guinardó .

ABRIL

 • Divendres 15 d’Abril  “Jazzy Indira” (Canço Americana i musicals) a la Sala dels Àustries del Palau Falguera de Sant Feliu de LLobregat ( Barcelona) amb Antoni Mas (piano) 
 • Dissabte 16 d’Abril “El cafè de l’Havana” amb els Port-Bo, Els Pescadors de l’Escala i Antoni Mas (piano) al Teatre de Tossa de Mar.
 • Diumenge 17 d’Abril “El cafè de l’Havana” amb els Port-Bo, Els Pescadors de l’Escala i Antoni Mas (piano) a L’Espai la Pineda de Sant Gregori (Girona).
 • Diumenge 24 d’Abril a les 18:30 “La Prima Cobla” amb La Principal de la Bisbal (Cobla Oficial de la Generalitat de Catalunya) i Antoni Mas, piano al teatre La Sala de Rubí (Barcelona)

MARÇ

 • Diumenge dia 6 de Març a les 18:30 hores recital “Dones”amb Manel Ruiz (piano) a l’Auditori del Palau Falguera. Sant Feliu de Llobregat (Barcelona).
 • Diumenge 13 de Març a les 19:00 hores recital “OH!PERA” amb Carles Puig (piano) a l’Auditori Barradas de l’Hospitalet de LLobregat (Barcelona).
 • Diumenge 20 de Març a les 21:00 hores concert “La Prima Cobla” amb La Principal de la Bisbal (Cobla Oficial de la Generalitat de Catalunya) i Antoni Mas, piano al Teatre casino de Torelló.

GENER

 • Dijous 21 de Gener concert “Dones” amb Manel Ruiz (piano) a L’acadèmia de Belles Arts de Sabadell (Barcelona)
 • Diumenge dia 31 de Gener Estrena “El cafè de l’Havana”  amb els Port-Bo, Els Pescadors de l’Escala i Antoni Mas (piano) al teatre Segarra de  Santa Coloma de Gramenet.

DESEMBRE 

 • Dimecres 2 de desembre a les 18.00 hores estrena de “El cafè de l’Havana” Mas. Al Teatre Kursaal  de Manresa (Barcelona) Més informació i venta d’entrades: http://www.kursaal.cat/index.php/acts/show/02-12-2015-0600h-el-cafe-de-lhavana
 • Divendres 4 de desembre  a les 19:00 hores concert “IBERIA” amb Carles Murías (castanyoles) i Manel Ruiz (piano)  a Barcelona a L’Auditori Axa.
 • Diumenge 13 de desembre a les 19:45 hores concert benèfic per a la Granja Melvin Jones (rehabilitació de drogo-dependents) organitzada per Leones Layetano Host. Compartit amb altres artistes al Hotel Avenida Palace.
 • Dijous 17 de desembre concert a la sala  CTRES de Barcelona “El meu amic deu ser un ocell” amb Efrem Garcia i Salinas (piano) i presentat per Roger Alié.

NOVEMBRE 2015

 • Dimecres 25 de Novembre  “El meu amic deu ser un ocell” amb Efrem García  i Salinas (piano) al Cercle del Liceu de Barcelona amb comentaris de Roger Alié (concert privat)
 • Dijous 26 de Novembre  “El meu amic deu ser un ocell” a l’Auditori Condeminas amb Efrem García i Salinas a Barcelona (concert privat).
 • Divendres 27 de Novembre  “El meu amic deu ser un ocell” amb Efrem García a les 20.00 hores al centre Pere Pruna (Barcelona)
 • Dimecres 30 de Novembre a les 20.00 hores “El meu amic deu ser un ocell” amb Efrem García a Sant Pere Apòstol (Barcelona)

OCTUBRE 2015

 • Diumenge 4 d’Octubre a les 19.00 hores junt amb altres artistes per als nens del col·legi dels Àngels al Teatre la Gorga (Palamós).
 • Dissabte 17 d’Octubre a les 18.30 hores concert de música cubana i americana (EUA) a l’Espai Ulises (Barcelona) amb Carles Puig (piano) 
 • Dijous 22 d’Octubre a les 19:00 hores presentació del disc “La Prima cobla” a l’Auditori de la Seu del Valvi a Girona.
 • Dijous 29 d’Octubre a les 12.00 hores Concert àries d’òpera, sarsuela i cançó catalana per les Fires de Sant Narcís amb La Principal de la Bisbal (Cobla Oficial de la Generalitat de Catalunya) i Antoni Mas (piano)  a la Sala Xavier Montsalvatge (sala gran) de  l’Auditori de Girona.

SETEMBRE 2015

 • Dijous 17 de Setembre a les 20.30 hores  junt amb altres artistes, “Un cant a la llibertat” al Teatre Principal de Sabadell (Sabadell).
 • Dissabte 26 de Setembre a les 18.30 hores  “concert líric” Indira Ferrer (soprano), Stéphanie Mauhe (mezzo) i Carles Puig (piano) a L’Espai Ulises (Barcelona)

AGOST

 • Dissabte 1 a les 18 hores “Ibèria” -Els paissatges de la meva cançó– amb Carlos Murías (castanyoles) i Manel Ruíz (piano) al MEAM (Museu Europeu Art Modern) Barcelona.
 • Dimecres 11 (vespre) “La Prima Cobla” amb La Principal de la Bisbal (Cobla Oficial de la Generalitat de Catalunya) i Antoni Mas, piano  al Teatre Casino Camprodón. (Girona)
 • Dijous 12 vespre “La Prima Cobla” amb La Principal de la Bisbal (Cobla Oficial de la Generalitat de Catalunya) i Antoni Mas, piano al monestir de Gerri de la Sal (Pallars Sobirà)

JULIOL

 • Diumenge 19 Concurs de Finalistes Lírics al 61è Festival d’havaneres de Torrevieja (Alicante) 
 • Dijous 30 a la tarda amb “La prima Cobla” La Principal de la Bisbal (Cobla Oficial de la Generalitat de Catalunya) i Antoni Mas, piano a Gualta (Girona)

JUNY

 • Dimarts 9, Dijous 11 i Divendres 12 Gravació del disc “Prima Cobla” La Principal de la Bisbal (Cobla Oficial de la Generalitat de Catalunya) i Antoni Mas, piano als estudis 44.1 d’Aiguaviva (Girona)
 • Dimarts 23 “Prima Cobla” La Principal de la Bisbal (Cobla Oficial de la Generalitat de Catalunya) i Antoni Mas, piano a la tarda al parc de Bompàs (França)

Anuncios